Sähkötyöt liike- ja tuotantotiloihin sekä omakotitalohankkeisiin Laitilassa ja Uudessakaupungissa

Vaski Sähkö Oy toteuttaa vaativatkin sähkötyöt, toimimme laajasti Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Olemme toteuttaneet sähköasennuksia useisiin laajoihin uudisrakennushankkeisiin sekä tehneet mittavia sähkösaneerauksia niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Uudisrakennusten ja kiinteistöjen sähköistysten lisäksi olemme erikoistuneet kauppojen ja liiketilojen kylmäsähköjen asennuksiin. Palvelumme perustama ovat täsmällisyys, luotettavuus ja ammattilaisen työjälki. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sähköalalta ja tartumme mielellämme haastaviin toimeksiantoihin.

Kokonaisvaltainen sähköpalvelu

Tilatessasi kiinteistösi sähkötyöt meiltä, saat kokonaisvaltaisen palvelun aina sähkösuunnittelusta ammattitaidolla tehtyyn toteutukseen. Otamme suunnittelussa tarkasti huomioon tilan sähköistykseen liittyvät tarpeet ja asiakkaan toiveet. Meille on kunnia asia toimia ennakkoon sovitun aikataulun mukaisesti ja haluamme tarjota realistisen kustannusarvion. Se on tärkeää suurissa rakennushankkeissa, joissa useasti aikataulut ja budjetit paukkuvat.


Meillä on monipuolinen kokemus ja olemmekin toteuttaneet aiemmin erilaisia sähköasennuksia niin omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin, liiketiloihin ja tuotantohalleihin sekä kauppojen kylmäosastoille ja pakastevarastoihin. Lue lisää referensseistämme.

Tarvitsetko hyvän ja nopean sähköasentajan? Pyydä tarjous!