Vaskisähkö hoitaa yritystilojen sähkötyöt Laitilassa ja lähialueilla

Vaskisähköllä on yli 20 vuoden kokemus sähköalalta ja olemme erikoistuneet erilaisten yrityskiinteistöjen, kuten teollisuushallien ja myymälöiden sähkötöihin. Olemme toteuttaneet laajasti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella erilaisia sähkösaneerauksia, sekä sähkötöitä uudiskohteisiin.

Kokonaisvaltainen palvelu sähkösuunnittelusta toteutukseen

Tilatessasi kiinteistösi sähkötyöt meiltä, saat kokonaisvaltaisen palvelun sähkösuunnittelusta ammattitaidolla tehtyyn toteutukseen. Suunnitteluvaiheessa käydään tarkasti läpi asiakkaidemme tarpeet, sekä kohteen asettamat vaatimukset. Yritystilojen sähkösuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon mm. turvallisuus, energiatehokkuus ja asiakkaan tarpeet käytettävyydestä hyvään valaistukseen, joka tukee tiloissa tehtävän työn vaatimuksia. Toteutamme sähkötyöt vastuullisesti, suunnitteluvaiheessa sovitun kustannusarvion ja aikataulun mukaisesti. Nämä arvot ovat sähköpalvelumme kulmakivi.
Lopuksi testaamme ja tarkistamme tehdyt työt yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme tarvittavat viimeistelyt.


Meillä on Tukesin myöntämät S2-asennusoikeudet (sähköasennusoikeudet aina 1 000 volttiin asti). Erikoisosaamistamme ovat kauppojen ja tuotantotilojen kylmäsähkö asennukset. Valitessasi asiantuntijan toteuttamaan sähkötyöt varmistat sen, että laitteet ja sähköt on asennettu oikein ja ylimääräisiltä tulonmenetyksiä aiheuttavilta ongelmilta vältytään.

Laaja kokemus erilaisten tilojen sähkötöistä ja -saneerauksista

Meille on kertynyt kattavasti kokemusta eri kokoisten liike- ja tuotantotilojen sähkötöistä. Oli kyse sitten vanhan kohteen sähkösaneerauksesta tai uuden kohteen sähköistyksestä. Olemme toteuttaneet sähkötöitä mm.

· myymälöihin
· kauppojen kylmäosastoihin
· liiketiloihin
· teollisuushalleihin
· toimistotiloihin
· omakotitaloihin.

Meiltä saat pitävän aikataulun ja realistisen kustannusarvion sähkötöistä

Meille on kunnia asia toimia ennakkoon sovitun aikataulun mukaisesti ja haluamme tarjota realistisen kustannusarvion sähkötöistä jo projektin alussa. Tämä on tärkeää varsinkin suuremmissa rakennushankkeissa, joissa useasti aikataulut ja budjetit tahtovat venyä. Meidän kanssamme asioidessa pidät huolen, että rakennushankkeen sähkötöiden hinta pysyy sovituissa puitteissa.


Toimimme Laitilasta käsin, mutta palvelemme laajasti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Palvelumme perustana ovat täsmällisyys, luotettavuus ja ammattilaisen työjälki. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sähköalalta ja tartumme mielellämme haastaviin toimeksiantoihin.

Tarvitsetko hyvän ja nopean sähköasentajan? Pyydä tarjous!