Kauppojen ja tuotantotilojen kylmäsähköjen asennukset

Kauppojen pakaste- ja kylmäosastojen toimintavarmuus näyttelee suurta osaa kauppojen liiketoiminnassa. Jos kylmälaitteisiin tulee vika, se aiheuttaa suuria tulonmenetyksiä ja kustannuksia yrityksille. Vaski Sähkö Oy toteuttaa kylmäsähköistykset luotettavasti Laitilan, Uudenkaupungin ja Rauman seudulla. Kun tarvitset taitavaa kylmäsähköasentajaa, sinun tarvitsee vain soittaa numeroon 044 505 9551!

Kylmälaitteiden asennus

Kylmätilojen sähköistysten lisäksi asennamme ja sähköistämme
kauppojen ja elintarvikkeiden tuotantotilojen kylmiöt ja kylmäsäilytystilat.
Olemme erikoistuneet juuri kylmäsähkötöihin.


Toimimme Laitilasta käsin, mutta toteutamme sähkötyöt ja kylmälaitteiden asennukset Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Palvelumme perustana ovat täsmällisyys, luotettavuus ja ammattilaisen työjälki. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sähköalalta ja tartumme mielellämme haastaviin toimeksiantoihin.

Uusi F-kaasuasetus asettaa rajoituksia kylmäsähkössä käytettävienkylmäaineiden käytölle

Uusi EU:n F-kaasuasetus asettaa rajoituksia kylmäsähkössä käytettävien kylmäaineiden käytölle. Tämä tarkoittaa sitä, että kauppojen, ammattikeittiöiden ym. on uusittava jäähdytyslaitteistonsa lähivuosien aikana. Asetus kieltää vuodenvaihteesta alkaen ammattikeittiöiden ja kauppojen kylmälaitteissa sellaisten kylmäaineiden käytön, jonka GWP-arvo on yli 2 500. Vuodesta 2022 alkaen rajaksi tulee 150. GWP kertoo aineen vaikutuksen ilmaston lämpenemiseen.

Valitse kylmäsähkön asiantuntija, vältyt yllättäviltä kustannuksilta

Vaskisähkö on erikoistunut kauppojen kylmälaitteiden asennuksiin ja muihin kylmäsähkötöihin. Uusien direktiivien mukaisten kylmälaitteiden asennusten yhteydessä on usein hyvä sähkösaneerata muutkin liiketilan sähköt. Energiatehokkaammat ja toimintavarmemmat sähköjärjestelmät voivat säästää yritykselle paljon rahaa, sillä jos kylmälaitteisiin tulee vika, se voi aiheuttaa suuria tulonmenetyksiä ja kustannuksia yrittäjälle.

Tarvitsen osaavan kylmäsähköasentajan!